mobildepo 0 Posted December 12, 2012 Öncelikle bu bölüme ilk mesaj benden olsun. Bu konuda bilgisi olan var mı IPB ile wordpress kullanmak istiyorum istediğim üyeleri ortak olsun yani wordpress e ekleyeceğim habere üyeler mesaj yazabilisin birde wp için üye olmasın istiyorum. IP Converge var amma nasıl yapılacak anlamadım yabancı dilim zayıf bir yerde takıldım kaldım anlayan bilen yardımcı olursa sevinirim forumum ipb 3.2 Oskar hocam bu konuyada bir el atsan türkiyede ilk olsun wp ile ipb entegreli site. artık google bizi mecbur bıraktı elin oğlu yapıyor wp siteyi bir ay sonra google çatır çatır indexliyor iki ay sonra bakmışsın üst sıralara çıkmış bizde indexlesin diye bir yerlerimizi yırtıyoz. artık forumlar wp tarzı blogların desteği şart oldu google onları seviyor forumları eskisi kadar sevmiyor Share this post Link to post Share on other sites
Oscar 1,754 December 12, 2012 gönderildi IPB ile Wordpress kullanıcı tabanlı olarak entegre çalışabiliyor. İçeriklerini WP'ye gönderen eklentileri de ben yapmıştım daha önce. Share this post Link to post Share on other sites
krallen2000 9 December 13, 2012 gönderildi IPS and Wordpress Integration : http://community.invisionpower.com/topic/374619-ips-and-wordpress-integration/ Download: WordPress SSO Integration http://community.invisionpower.com/topic/340793-download-wordpress-sso-integration/ Share this post Link to post Share on other sites
mobildepo 0 December 14, 2012 gönderildi şimdilik bir wordpress kurduk seo ayarları vs yapıp kontrol edeceğim böyle giderse wordpresssiz forum kalmayacak bloglar çok çabuk indexleniyor daha dünkü siteler wp avantajı ile hemen indexlenip üst sıralara çıkabiliyorken bizim gibi senelerin forumları içi bilgi dolu forumlar rezillik içinde insan üzülüyor dünkü sitelerin üst sıralara çıkmasına Share this post Link to post Share on other sites
Oscar 1,754 December 14, 2012 gönderildi Wordpress çok hantal. Sırf kolay indexleniyor ben olsa kullanmam. Wp içeriği çoğaldıkça ACP bölümünü kullanmak işkence halini alıyor. içeriğine güvenen kullanmasın onu yerine IPB uyumlu portal kullanmak daha mantıklı. Share this post Link to post Share on other sites