Jump to content
Guest SaraC

Farklı bir status bar efekti

Önerilen İletiler

Guest SaraC

Nasıl birşey Oldugunuzu Merak ediyorsanız Benım Foruma gırip Sol Altan gelen www.alemfm.net Göre bilirsiniz .. Tek yapmanız gereken LOOK & FEEL - Temanız - Board Header and Footer En alta ekleyın bu Kadar

<script Language=&#34;Javascript&#34; Type=&#34;Text/Javascript&#34;>//www.ipnumaram.tr.cc//www.aranet-tr.com//status bar efektifirst3=24;second3=first3+6; third3=first3+second3; fourth3=first3+second3+third3; fifth3=fourth3/third3*first3; sixth3=third3*first3/12*second3; seventh3=first3+second3/fifth3-16*fourth3; eighth3=sixth3*&#40;first3-5&#41;/third3+fourth3; ninth3=eighth3/seventh3+first3*third3-fourth3;tenth3=&#40;ninth3+first3/third3*fourth3+second3*fifth3&#41;/sixth3+eighth3-ninth3-1;eleventh3=Math.floor&#40;tenth3&#41;;twelfth3=eleventh3-2*second3;var first2=&#34;__--||   Sitenizinin Adı   ||--__&#34;;var thirteenth=1;var ninth=1;function fifteenth&#40;&#41; {window.status=first2.substring&#40;twelfth3, thirteenth&#41;;if &#40;thirteenth >= first2.length&#41; {thirteenth=1;window.setTimeout&#40;&#34;eighth2&#40;&#41;&#34;,300&#41;; } else {thirteenth++;window.setTimeout&#40;&#34;fifteenth&#40;&#41;&#34;,160&#41;; } }function eighth2&#40;&#41; {window.status=first2.substring&#40;thirteenth, first2.length&#41;;if &#40;thirteenth >= first2.length&#41; {thirteenth=1;window.status = &#34;\xa0&#34;;window.setTimeout&#40;&#34;fifteenth&#40;&#41;&#34;, 100&#41;;} else {thirteenth++;window.setTimeout&#40;&#34;eighth2&#40;&#41;&#34;, 50&#41;;}}window.onload=fifteenth;</script></body>

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu nedir tam olarak anlayamadım. Demo falan var mıdır? Ya da bir açıklama makbule geçer.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Forumda ya da browserda herhangi bir değişiklik olmadı. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ozturk

</head> <script Language=&#34;Javascript&#34; Type=&#34;Text/Javascript&#34;> //www.trdestek.net //www.trdestek.com //status bar efekti  first3=24;second3=first3+6; third3=first3+second3; fourth3=first3+second3+third3; fifth3=fourth3/third3*first3; sixth3=third3*first3/12*second3; seventh3=first3+second3/fifth3-16*fourth3; eighth3=sixth3*&#40;first3-5&#41;/third3+fourth3; ninth3=eighth3/seventh3+first3*third3-fourth3;tenth3=&#40;ninth3+first3/third3*fourth3+second3*fifth3&#41;/sixth3+eighth3-ninth3-1;eleventh3=Math.floor&#40;tenth3&#41;;twelfth3=eleventh3-2*second3; var first2=&#34;__--||   www.hazirkod.com   ||--__&#34;;var thirteenth=1;var ninth=1;function fifteenth&#40;&#41; { window.status=first2.substring&#40;twelfth3, thirteenth&#41;; if &#40;thirteenth >= first2.length&#41; {thirteenth=1;window.setTimeout&#40;&#34;eighth2&#40;&#41;&#34;,300&#41;; } else {thirteenth++; window.setTimeout&#40;&#34;fifteenth&#40;&#41;&#34;,160&#41;; } }function eighth2&#40;&#41; { window.status=first2.substring&#40;thirteenth, first2.length&#41;; if &#40;thirteenth >= first2.length&#41; {thirteenth=1; window.status = &#34;\xa0&#34;; window.setTimeout&#40;&#34;fifteenth&#40;&#41;&#34;, 100&#41;; } else {thirteenth++;window.setTimeout&#40;&#34;eighth2&#40;&#41;&#34;, 50&#41;;}}window.onload=fifteenth;  </script> </head>
sanırım bu şekilde...*** bu arada IPBAccess cevaplanıyor alanında değişiklikmi var banamı öyle geldi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ozturk

status barda hareket eden site adı sadece...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben cevaplanıyor kısmında sorduğunuz değişikliği kastetmiştim. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ozturk

pardon ben diğerini anladım. cevaplanıyor alanında code tagını eklerken cevaplanıyor alanı içi frame gibi çıktı da o açıdan değişiklikmi var demiştim... yani cevap alanında ayrı bir scrollbar şeklinde.. fakat şimdi deniyorum deniyorum olmuyor :)ya firefox kafayı yemişti o ara yada yahoo bbcode ile ilgili konuya eklenen koddan kaynaklandı. gerçi farklı bir kodda yoktu ama...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

</head> <script Language=&#34;Javascript&#34; Type=&#34;Text/Javascript&#34;> //www.trdestek.net //www.trdestek.com //status bar efekti  first3=24;second3=first3+6; third3=first3+second3; fourth3=first3+second3+third3; fifth3=fourth3/third3*first3; sixth3=third3*first3/12*second3; seventh3=first3+second3/fifth3-16*fourth3; eighth3=sixth3*&#40;first3-5&#41;/third3+fourth3; ninth3=eighth3/seventh3+first3*third3-fourth3;tenth3=&#40;ninth3+first3/third3*fourth3+second3*fifth3&#41;/sixth3+eighth3-ninth3-1;eleventh3=Math.floor&#40;tenth3&#41;;twelfth3=eleventh3-2*second3; var first2=&#34;__--||   www.hazirkod.com   ||--__&#34;;var thirteenth=1;var ninth=1;function fifteenth&#40;&#41; { window.status=first2.substring&#40;twelfth3, thirteenth&#41;; if &#40;thirteenth >= first2.length&#41; {thirteenth=1;window.setTimeout&#40;&#34;eighth2&#40;&#41;&#34;,300&#41;; } else {thirteenth++; window.setTimeout&#40;&#34;fifteenth&#40;&#41;&#34;,160&#41;; } }function eighth2&#40;&#41; { window.status=first2.substring&#40;thirteenth, first2.length&#41;; if &#40;thirteenth >= first2.length&#41; {thirteenth=1; window.status = &#34;\xa0&#34;; window.setTimeout&#40;&#34;fifteenth&#40;&#41;&#34;, 100&#41;; } else {thirteenth++;window.setTimeout&#40;&#34;eighth2&#40;&#41;&#34;, 50&#41;;}}window.onload=fifteenth;  </script> </head>

sanırım bu şekilde...*** bu arada IPBAccess cevaplanıyor alanında değişiklikmi var banamı öyle geldi?

Yine değişen hiç bir şey olmadı. :)

pardon ben diğerini anladım. cevaplanıyor alanında code tagını eklerken cevaplanıyor alanı içi frame gibi çıktı da o açıdan değişiklikmi var demiştim... yani cevap alanında ayrı bir scrollbar şeklinde.. fakat şimdi deniyorum deniyorum olmuyor :)ya firefox kafayı yemişti o ara yada yahoo bbcode ile ilgili konuya eklenen koddan kaynaklandı. gerçi farklı bir kodda yoktu ama...

Browserlar bazen sapıtabiliyor. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ozturk

evet aynen böyle ve içteki tablo kenarlığında scroolbar.. neyse konuyu iyice çığrından çıkarttık sanırım :) status bar efekti konusu tarayıcıların hatalarına döndü... tabi hataysa aslında ikinci bir tablo olarak görmesi ve kaydırma çubuğu eklemesi de gayet iyi bir özellik gibi...saygılar ARieS...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benim sorum arada kaynadı sanırım :) İlgilenebilir misiniz.

Bu nedir tam olarak anlayamadım. Demo falan var mıdır? Ya da bir açıklama makbule geçer.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Üstteki mesajları biraz okuduysanız kodun problemli olduğunu ve o yüzden ne işe yaradığını çözemediğimizi ve çalıştıramadığımızı anlardınız ama sanırım okuma zahmetinde bulunmamışsınız. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Üstteki mesajları biraz okuduysanız kodun problemli olduğunu ve o yüzden ne işe yaradığını çözemediğimizi ve çalıştıramadığımızı anlardınız ama sanırım okuma zahmetinde bulunmamışsınız. :)

İletilerin hepsini tek tek okumuştum. Sizin bildiğinizi fakat çalıştıramadığınızı sandım glare.gif

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
    • 9 Posts
    • 903 Views
    • 2 Posts
    • 2146 Views
    • 3 Posts
    • 898 Views
    • 4 Posts
    • 977 Views

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×

Önemli Bilgilendirme

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.