IPBAccess: Samimiyetinize güvenerek bir soru soracağım - IPBAccess

İçeriğe git

Digg Del.ico.us Slashdot Technorati furl Reddit Facebook Fark Google Magnolia Wink Yahoo Netscape
Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

Samimiyetinize güvenerek bir soru soracağım "Destek olmak için reklama tıklayınız" doğru bir uygulama mı?

#1 Kullanıcı sistemde değil   SpongeBOB 

• IPB-User
  • PipPipPipPip
  • Grubu: Üye
  • İletiler: 204

Gönderilme Tarihi : 31.08.2007 - 12:42

Merhabalar ,

Ben reşit olmadığım için kredi kartı hesabım da olmuyor dolayısıyla :) Ama adsense'den yavaş yavaş hoşlanmaya başladım.

Belki bir tanıdığımın veya babamın kredi kartı üzerinden bir şeyler yapabileceğimi düşünüyorum.

Soruma gelince :

arkadaşlar başka sitelerde görüyoruz, ya da mesela bir sitenin admini gelip bana diyor ki

-Sitemizdeki google reklamlarına tıklar mısınız?

Aynen böyle diyor. Çünkü tıklama başına para alıyor. Peki ama ben hiç ihtiyacım olmamasına rağmen , adamın güzel hatrı için o google reklamlarına tıklarsam hırsızlık yapmış olmaz mıyız?

Bazı sitelerde de "sitemize destek olmak için reklamlara tıklayınız" yazısını görmekteyiz.

Uzun lafın kısası , biz üyeleri , ihtiyacı olmamasına rağmen reklamlara tıklamaya yönlendirirsek, aldığımız para helal olur mu?

Google bir dünya devi de olsa onun parasını haksız yere yemek tabii ki yanlıştır.

Sorum şu : Ben de siteme adsense ekleyip "destek olmak için reklamlara tıklayınız" kampanyası başlatırsam, gelen parayı gönül rahatlığıyla harcayabilir miyim? Yoksa bu yaptığım hırsızlık mı olur?

Lütfen samimi cevap verelim. Harama el sürmedik şimdiye kadar bundan sonra da sürmeyiz inşaallah :)

Cevabınızı merakla bekliyorum.
0

#2 Kullanıcı sistemde değil   Oscar 

• Administrator
  • Galeriyi gör
  • Grubu: Yönetici
  • İletiler: 7.388
  • IPB:3.1.x

Gönderilme Tarihi : 31.08.2007 - 12:46

Ama ha! öyle bir şey yapmaya özendirmeyin hemen banlanırsınız.
0

#3 Kullanıcı sistemde değil   GercekDost 

• Kıdemli Üye
  • PipPipPip
  • İletiler: 43

Gönderilme Tarihi : 31.08.2007 - 12:49

Oscarın Dedigi Gibi Banlanırsın Benim Gibi :) Adsense 1-2 Senelik İş Degil Uzun Sureli Düşün Bence Sonuçta Reklam Sitene Gelen Üyenin İlgisini Çeken Reklam Oldumu Zaten Tıklar Tabi Tanıdıklarınada Soyle Ama Abartmasınlar Sakın Yoksa Ban :)

İyi Çalışmalar..

0

#4 Kullanıcı sistemde değil   Oscar 

• Administrator
  • Galeriyi gör
  • Grubu: Yönetici
  • İletiler: 7.388
  • IPB:3.1.x

Gönderilme Tarihi : 31.08.2007 - 12:56

Bu işte para kazanmak için içeriğini iyi olacak ve çok ziyaretçin olacak hepsi bu.
Bir de yapabiliyorsanız fazla sayıda siteye Adsense reklamı koyun ama yine kopya içerik olmamalı ve içeriğiniz her geçen gün yenilenmeli ve artmalı.

Magazin siteleri öyle para bırakmıyor ama eğitici/bilgilendirici siteler daha çok kazandırıyor.
Hile yerine böyle çalışmalara hız verin.

Aslında siz sitenizle en iyi şekilde ilgilenin o kısmıyla google ilgilenir.
0

#5 Kullanıcı sistemde değil   SpongeBOB 

• IPB-User
  • PipPipPipPip
  • İletiler: 204

Gönderilme Tarihi : 31.08.2007 - 13:56

:) İlginiz için teşekkürler.

Ben adsenseyi ekleyeyim de tıklayan tıklasın değil mi :)
0

#6 Kullanıcı sistemde değil   ozzy 

• Yasaklı
  • PipPipPip
  • Grubu: Yasaklı
  • İletiler: 62

Gönderilme Tarihi : 31.08.2007 - 14:12

Tıklayan tıklasın dediğin zaman para kazanamazsın. Eğer zevk için yapıyorsan bilemem ama :) eğer para kazanmak istiyorsan yerleşimin güzel olacak. Örneğin forum sitelerinden adsense ile hiç para kazanamadım yani çok az kazanabiliyorum. Hele türkçe içerik olduğu için tık başına 0.05$ alsam seviniyorum.

Birde ingilizce içerikli sitem var. Kopya içerik pr5 domain aldım. Wordpress kurulu tüm seo ayarlarını yaptım ve reklam olduğunu bilmesem ben bile tıklarım. Yerleşim çok önemli hitten bile önemli bence.
0

Konuyu paylaş

Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız