Ben bu modu kurdum ancak kurduğum anda çıktı sonra kayboldu ayarlarıda yaptım. Benim bildiğim forumun altında üstünde vb yerlerde gözükmesi için bir kod verilir temaya eklenirdi ancak bu modda öyle bir kod editlemesi göremedim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfa 1 de 1
PZ23-Top 5 Statistics v1.1 Çıkmıyor
Gönderilme Tarihi : 12.04.2009 - 14:34
Sildim gene kurdum bu sefer sorun düzeldi ama altta ve 2 tane çıkıyor istatistiktik alt alta 2 tane ve yerini nasıl değiştirebilirim.
#3 Kayıtsız_Nathan_*
Gönderilme Tarihi : 13.04.2009 - 10:09
Profilinizde site adınız yazmıyo bu ayrıntıyı size 3. kez oldu iletiyorum... Destek istiyosunuz ama destek vermemiz için hiç bişey yapmıyosunuz ısrarla neden site adınızı yazmadığınızı anlamış değilim kurallar gereği yapmak durumunda olduğunuz bişey bu...
Eklentiyi kaldırırken manage mod installer dan unistall şeklinde kaldırın daha sonra yapmış olduğunuz bütün editlemeleri geri alın temiz bi şekilde modu kaldırdıktan sonra tekrar yüklemeyi deneyin...
Aynı mod u bende kurdum ve tekrar silip yeniden kurdum mutlaka kaldırırken bi yerlerde eksiklik yapmışsınızdır aklıma ilk gelen şey unistall şeklinde kaldırmadığınız için çift tema templates leri oluşması
Ayrıca sources\action_public\boards.php deki yapmış olduğunuz editlemeyi kaldırmayı unutmuş olabilirsiniz kontrol edin lütfen...
Eklentiyi kaldırırken manage mod installer dan unistall şeklinde kaldırın daha sonra yapmış olduğunuz bütün editlemeleri geri alın temiz bi şekilde modu kaldırdıktan sonra tekrar yüklemeyi deneyin...
Aynı mod u bende kurdum ve tekrar silip yeniden kurdum mutlaka kaldırırken bi yerlerde eksiklik yapmışsınızdır aklıma ilk gelen şey unistall şeklinde kaldırmadığınız için çift tema templates leri oluşması
Ayrıca sources\action_public\boards.php deki yapmış olduğunuz editlemeyi kaldırmayı unutmuş olabilirsiniz kontrol edin lütfen...
Konuyu paylaş
Sayfa 1 de 1
| Konu | Başlatan | Durum | Son İleti Bilgisi | |
|---|---|---|---|---|
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı
Zafer-Ticaret | BilgiVadisi | Bizim Forumlar | bursa-Linux | Web Listele | Eski Dünya | zbahadir | Teknik Forumlar | Eprom-Elektronik | Teknik Terimler | Bursa Posta | iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması

Yardım