IPBAccess: Online Üyeler - IPBAccess

İçeriğe git

Bölüm Kuralları

Lütfen Dikkat!
  1. Bu bölüm kurmakta zorluk çektiğiniz, sorunlu veya ne olduğunu anlamadığınız modlar için destek bölümüdür.
  2. Forumlar ve diğer sorunlar için ilgili bölümleri kullanabilirsiniz.
  3. İstediğiniz özellikte mod var olup olmadığını buradan sorup araştırabilir olmadığından emin olduktan sonra Mod İstek bölümünden istek yapabilirsiniz.

Digg Del.ico.us Slashdot Technorati furl Reddit Facebook Fark Google Magnolia Wink Yahoo Netscape
Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

Online Üyeler

#1 Kayıtsız_WoLeRiNe_*

• Grubu: Misafir

Gönderilme Tarihi : 16.05.2008 - 18:10

Merhabalar.
VBulletin 'deki gibi kullanıcı misafir konumundayken üye ve misafir sayısını, siteye giriş yaptığında ise üye isimlerini gösteren bir mod arıyorum.
Acaba böyle birşey mevcut mu arkadaşlar?
0

#2 Kullanıcı sistemde değil   HeQet 

• Kıdemli
  • PipPipPip
  • Grubu: Üye
  • İletiler: 511
  • IPB:Belirsiz

Gönderilme Tarihi : 16.05.2008 - 18:15

Yanlış anlamadıysam sayfanın en altındaki "İstatistikler" bölümünü soruyorsunuz http://www.IPBAccess...tyle_emoticons/default/Thinking.gif
0

#3 Kayıtsız_WoLeRiNe_*

Gönderilme Tarihi : 16.05.2008 - 18:18

Evet orası için soruyorum. Siteme şuanda saldırı olmakta. "Show Active Users" kapalı yapınca sunucu kaynakları rahatlıyor. Bu yüzden böyle bir mod arıyorum.
0

#4 Kullanıcı sistemde değil   Oscar 

• Administrator
  • Galeriyi gör
  • Grubu: Yönetici
  • İletiler: 7.388
  • IPB:3.1.x

Gönderilme Tarihi : 16.05.2008 - 18:44

Mod istek bölümünde ya kurallara göre mod isteyebilir veya mod arıyorsanız Mode Destek bölümüne konu açabilirsiniz.
Mod destek bölümüne arıyorum ;)
0

#5 Kayıtsız_WoLeRiNe_*

Gönderilme Tarihi : 17.05.2008 - 11:54

http://www.invisionm...showtopic=14640 bu adresteki (FSY23) View Active Users Permissions v1.1 admı mod ile istediğim şeyi yapabildim arkadaşlar. Hepinize teşekkür ederim.
0

Konuyu paylaş

Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız