IPBAccess: Localhost üzerinde veritabanı yükleme - IPBAccess

İçeriğe git

Digg Del.ico.us Slashdot Technorati furl Reddit Facebook Fark Google Magnolia Wink Yahoo Netscape
Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

Localhost üzerinde veritabanı yükleme

#1 Kullanıcı sistemde değil   IPBMaster 

• Kıdemli Üye
  • PipPipPip
  • Grubu: Üye
  • İletiler: 31
  • IPB:3.0.x

Gönderilme Tarihi : 15.01.2010 - 20:31

Değerli Arkadaşlar;

Sitemin yedeği elimde mevcut ancak bunu localhost üzerinde nasıl kurabilirim.

Bilindiği gibi Appserv programı ile IPB sstemini kurabiliyoruz, ancak appserv programı ile default kullanıcı adı root ve ve online olan bir sistemin veritabanı kullanıcı adı ise farklı olmakta...

Bu durumda elimde olan bir veritabanını nasıl appserv programı içerisine entekre ederek localhost üzerinde sitemi görüntüleebilirim.

Bu konuda gerçekten bir bilgisi olan var ise adım adım işlemi anlatırsa herkes için faydalı olacağını düşünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım...

Ayrıca konu ile alakalı değil ama bu Türkçe dil paketi ne zaman yayınlanır Oscar hocam, ilerleme ne durumda bilgi verebilir misin? 

0

#2 Kullanıcı sistemde değil   rea-secret 

• Kıdemli Üye
  • PipPipPip
  • Grubu: Üye
  • İletiler: 74

Gönderilme Tarihi : 15.01.2010 - 21:48

EasyPHP programını yükleyip, beraberinde kurulan phpMyAdmin'i kullanabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım ki çoğu kişi de öyle yapıyordur. phpMyAdmin kullanmayı biliyorsanız gerisi kolaydır.:)
0

#3 Kullanıcı sistemde değil   ARieS 

• Admin
  • Grubu: Admin
  • İletiler: 1.720

Gönderilme Tarihi : 16.01.2010 - 04:42

wampserver tavsiye ederim. easyphp güncellenmediği için çok eski hale geldi. wampserverda en son sürümler var ve çok daha gelişmiş bir kullanıcı arazüyü var.
0

Konuyu paylaş

Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız