IPBAccess: Local Host'ta Türkçe Karakter Sorunu - IPBAccess

İçeriğe git

Digg Del.ico.us Slashdot Technorati furl Reddit Facebook Fark Google Magnolia Wink Yahoo Netscape
Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

Local Host'ta Türkçe Karakter Sorunu

#1 Kayıtsız_ZolTaR_*

• Grubu: Misafir

Gönderilme Tarihi : 01.05.2009 - 09:58

İPB açmak istiyorum kendimi geliştirmek için,herşey çok güzel gidiyor şuana kadar ancak dil dosyası bozuk, İPB sürümüm 2.3.1 olmasına karşın indirdiğim tüm türkçe dil dosyaları bir fayda etmedi,admin paneli %20 türkçe arkadaşlar hepsi full türkçe bir dil dosyası lazım,
Eğer yoksa şöyle bişey dicem,Türkçe karakter sorunu gideren siteler buldum,Full türkçe ancak karakter sorunu olan dil dosyasıda olur onları düzenleyip MjTürkiye için hepsini düzeltebilirim,Ama hepsi türkçe olursa çok iyi olcak.
;)
0

#2 Kullanıcı sistemde değil   Oscar 

• Administrator
  • Galeriyi gör
  • Grubu: Yönetici
  • İletiler: 7.387
  • IPB:3.1.x

Gönderilme Tarihi : 01.05.2009 - 10:39

İleti görüntüleZolTaR, 01.05.2009, 09:58:36 tarihinde yazdı.

İPB açmak istiyorum kendimi geliştirmek için,herşey çok güzel gidiyor şuana kadar ancak dil dosyası bozuk, İPB sürümüm 2.3.1 olmasına karşın indirdiğim tüm türkçe dil dosyaları bir fayda etmedi,admin paneli %20 türkçe arkadaşlar hepsi full türkçe bir dil dosyası lazım,
Eğer yoksa şöyle bişey dicem,Türkçe karakter sorunu gideren siteler buldum,Full türkçe ancak karakter sorunu olan dil dosyasıda olur onları düzenleyip MjTürkiye için hepsini düzeltebilirim,Ama hepsi türkçe olursa çok iyi olcak.
;)

IPB Admin paneli için Türkçe dil dosyası yoktur.
0

#3 Kayıtsız_ZolTaR_*

• Grubu: Misafir

Gönderilme Tarihi : 01.05.2009 - 13:34

Sağol abim bilgilendirdiğin için :)
0

Konuyu paylaş

Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız