Eğer yoksa şöyle bişey dicem,Türkçe karakter sorunu gideren siteler buldum,Full türkçe ancak karakter sorunu olan dil dosyasıda olur onları düzenleyip MjTürkiye için hepsini düzeltebilirim,Ama hepsi türkçe olursa çok iyi olcak.
Sayfa 1 de 1
Local Host'ta Türkçe Karakter Sorunu
#1 Kayıtsız_ZolTaR_*
Gönderilme Tarihi : 01.05.2009 - 09:58
İPB açmak istiyorum kendimi geliştirmek için,herşey çok güzel gidiyor şuana kadar ancak dil dosyası bozuk, İPB sürümüm 2.3.1 olmasına karşın indirdiğim tüm türkçe dil dosyaları bir fayda etmedi,admin paneli %20 türkçe arkadaşlar hepsi full türkçe bir dil dosyası lazım,
Eğer yoksa şöyle bişey dicem,Türkçe karakter sorunu gideren siteler buldum,Full türkçe ancak karakter sorunu olan dil dosyasıda olur onları düzenleyip MjTürkiye için hepsini düzeltebilirim,Ama hepsi türkçe olursa çok iyi olcak.
Gönderilme Tarihi : 01.05.2009 - 10:39
ZolTaR, 01.05.2009, 09:58:36 tarihinde yazdı.
İPB açmak istiyorum kendimi geliştirmek için,herşey çok güzel gidiyor şuana kadar ancak dil dosyası bozuk, İPB sürümüm 2.3.1 olmasına karşın indirdiğim tüm türkçe dil dosyaları bir fayda etmedi,admin paneli %20 türkçe arkadaşlar hepsi full türkçe bir dil dosyası lazım,
IPB Admin paneli için Türkçe dil dosyası yoktur.
BizimForumlar vBulletin 3.8.4- BizimForumlar vBulletin 4.0.0 Publishing Suite
Konuyu paylaş
Sayfa 1 de 1
| Konu | Başlatan | Durum | Son İleti Bilgisi | |
|---|---|---|---|---|
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı
Zafer-Ticaret | BilgiVadisi | Bizim Forumlar | bursa-Linux | Web Listele | Eski Dünya | zbahadir | Teknik Forumlar | Eprom-Elektronik | Teknik Terimler | Bursa Posta | iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması

Yardım