Merhaba
Çok uzun zamandır hep aklımda olan bişey var ama hiç bulamamıştım..forumun altında altyazı geçebilir mi iframe olarak..şu üstte radyo olayı gibi altta olcak ve altyazı gececek..ve herkes yazı ekleyebilecek altta..bu müzik prgramlardaki sms altyazısı gibi..çok güzel bişey olur..
yapılabilir mi böyle bir eklenti..
şimdiden çok teşekkürler..
Sayfa 1 de 1
Forumda Altyazı geçebilir mi?
Gönderilme Tarihi : 11.06.2008 - 14:55
yok değil...
sayfa değiştikçe altyazı aşağıda durcak..örnek facebook kullanıyorsanız orda allta menu eklendi. hep sabit duruyor orda..onun gibi bişey..altyazı gececek ve mesaj eklemek için bölüm olcak...
sayfa değiştikçe altyazı aşağıda durcak..örnek facebook kullanıyorsanız orda allta menu eklendi. hep sabit duruyor orda..onun gibi bişey..altyazı gececek ve mesaj eklemek için bölüm olcak...
Gönderilme Tarihi : 11.06.2008 - 20:05
Gönderilme Tarihi : 12.06.2008 - 14:32
iframe olarak yapılabilir ancak güzel olmaz. Örneğin linkler hiç değişmez. Ya da google'dan gelen ziyaretçiler altaki ifame'i göremez. Alta flash gibi bişey yapılabilir ancak profesyonel biri olmalı
Gönderilme Tarihi : 12.06.2008 - 15:31
Squealer, 12.06.2008, 15:32:06 tarihinde yazdı.
iframe olarak yapılabilir ancak güzel olmaz. Örneğin linkler hiç değişmez. Ya da google'dan gelen ziyaretçiler altaki ifame'i göremez. Alta flash gibi bişey yapılabilir ancak profesyonel biri olmalı 
zaten aquamp player oldugundan linkler değişmiyor. sabit kalıyor.. şu facebookdaki gibi yapılabilir mesela..evet profesyonellik istiyor..o yüzden buraya açtım..Oscar Hocam Yapabilir belki..onun desteğini bekliyorum..
Konuyu paylaş
Sayfa 1 de 1
| Konu | Başlatan | Durum | Son İleti Bilgisi | |
|---|---|---|---|---|
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı
Zafer-Ticaret | BilgiVadisi | Bizim Forumlar | bursa-Linux | Web Listele | Eski Dünya | zbahadir | Teknik Forumlar | Eprom-Elektronik | Teknik Terimler | Bursa Posta | iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması

Yardım