Sitemap Problemi |
![]() ![]() |
Sitemap Problemi |
|
||||||
|
Merhaba arkadaşlar.
Siteme minerva seo kurdum fakat sitemap olayında tökezlemiş durumdayım. Bu eklentinin yaptığı sitemapx.xml dosyasında tek bir link var o da hatalı olarak görünüyor. Task manager'dan bakıyorum sitemap generate gibi bir durum yok sadece Minerva Sitemap Pinger mevcut bu sebeple de sitemap oluşturamıyorum. Ayrıca sitemap ayarlarını değiştirip kaydet dediğimde de bir sitemap oluşturmuyor (daha doğrusu dosya oluşsa da içi boş oluyor). Bu problemi nasıl halledebiliriz. Kolay gelsin. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|||||
|
|
||||||
|
||||||
|
Merhaba arkadaşlar. Siteme minerva seo kurdum fakat sitemap olayında tökezlemiş durumdayım. Bu eklentinin yaptığı sitemapx.xml dosyasında tek bir link var o da hatalı olarak görünüyor. Task manager'dan bakıyorum sitemap generate gibi bir durum yok sadece Minerva Sitemap Pinger mevcut bu sebeple de sitemap oluşturamıyorum. Ayrıca sitemap ayarlarını değiştirip kaydet dediğimde de bir sitemap oluşturmuyor (daha doğrusu dosya oluşsa da içi boş oluyor). Bu problemi nasıl halledebiliriz. Kolay gelsin. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sitemap ayarlarından indexlenecek forumları seçtiniz mi? Misafirlere açık olmayan forumlar indexlenmez onu da hatırlatayım. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|||||
|
|
||||||
![]() ![]() |