IPBAccess
Digg this topic · Save to del.icio.us · Slashdot It · Post to Technorati · Post to Furl · Submit to Reddit · Share on Facebook · Fark It · Googlize This Post · Add to ma.gnolia · Tag to Wink · Add to MyWeb · Add to Netscape

Reply to this topicStart new topic
Site karıştı :(
erhn
mesaj 03.10.2008, 08:35:02
İleti #1
Yeni Üye
*
Grup: Grup: Üye
Açtığı Konu Sayısı:4
Mod Upload: 0
Skin: IPBAccess v2.5 NJ2
Üye No: 7,257
Sunucu OS: Linux
IPB Sürüm: IPB 2.2.x

Arkadaşlar dün bir mod kurmak için sitenin yedeğini aldım.. sonra bu modu kurdum.. fakat aldığım yedekle beraber site kotam dolmuş.. ben bunu farkedemedim.. sonra bu modu kaldırdım.. ftp den bişey upload edemediğimde anladım işi.. sorun yok gibiydi ve bende salak gibi yer açılsın die gittim yedeği sildim (IMG:http://www.ipbaccess.com/forum/style_emoticons/default/sad.gif) şimdi forum karışmış.. modla alakalı bi durum yok fakat onu kaldırırken veya kurarken sanırım yer olmadığından karışmış forum..

Mesela bu forumda da olan kontrol panelim, yeni iletiler, yardımcım, arkadaşlarım, arama, çıkış gibi linklerin hiçbiri gözükmüyor.. bütün skinleri rebuilt yapmama rağmen olay değişmedi.. eski db yedeklerinden skinle ilgili tabloları bulup onları geri aldım fakat genede düzelmedi.. sanırım doğru tabloyu bulup geri alırsam sorun düzelecektir..

Tahminimce sorun skinde.. rebuild yaparken yer olmadığından herşey karıştı.. en başta ipsclass.php hatası verdi.. bende rebuilt all skins dedim hata vermeyi bıraktı.. fakat cache/skin_cache bölümünde cacheid_14 varken bide cacheid_18 die bişey oluşturdu.. sonra bütün linkler kayboldu..

Elimde yedek yok geri alamıyorum.. eski yedekler var.. onlardaki skin tablolarını geri yükledim sorun değişmedi.. sadece cacheid_18 klasörü gitti hala eskisi gibi cacheid_14 klasörü var sadece..

Ne yapmam gerekiyor sizce? eski yedeklerin içinden bişeyler ayıklayıp sorunu çözebilirmiyim? bu haliyle forum kullanımı gerçekten imkansız (IMG:http://www.ipbaccess.com/forum/style_emoticons/default/sad.gif)
teşekkürler..
Diğer bağlantılar ve kaynak sayfalar :
http://www.ipbaccess.com/forum...icons/default/sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

Collapse

> Benzer Konular

Konu Başlığı Yanıtlar Başlatan Okunma Son hareket
No New Posts   2 hevra 78 01.01.2009 - 14:38:26
Son İleti: hevra
No New Posts   1 ganja 271 27.10.2008 - 12:06:19
Son İleti: ARieS
No New Posts   3 emce 4,036 26.08.2008 - 06:17:03
Son İleti: Bilal
No New Posts   1 ganja 530 03.08.2008 - 18:51:04
Son İleti: HeQet
No New Posts   4 chapulcu 5,397 29.07.2008 - 17:05:55
Son İleti: chapulcu

RSS Basit Görünüm Tarih: 09.01.2009 - 03:41:14

Destekleyenler & Desteklediklerimiz  BursaLinux | Bizim Forumlar | KaymakForum | MuziPiz.Biz | Bursa Posta | ÇevreBoard | Delikurtlar® | dance4trance.com | iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Not : Link paylaşımı yapılmamaktadır...