Lütfen Okuyun!
![]() ![]() |
IPB 2.3.6 Yayınlandı, ve Community upgrade |
03.10.2008, 06:14:54
Son düzenleme tarihi : 03.10.2008 11:13 (Oscar)
|
|
|
IPB-Staff
Grup: Grup: IPB-Staff
İleti: 6,103 Açtığı Konu Sayısı:799 Mod Upload: 218 Katılım: 16.09.2005 Nereden: Trabzon Skin: IPBAccess v2.5 NJ2 Üye No: 1
Sunucu OS: Linux
IPB Sürüm: IPB 2.3.x Ülke :
|
Çıkmayacağı düşünülen IPB 2.3.6 sonunda güvenlik güncellemeleriyle yayınlandı. Beraberinde
kaynak
Diğer bağlantılar ve kaynak sayfalar :
http://forums.invisionpower.co...ndex.php?showtopic=277604 Etiketler
Bu içeriğe henüz etiket eklenmemiş
|
|
|
|
03.10.2008, 07:51:43
|
|
|
Üye
Grup: Grup: Üye
İleti: 20 Açtığı Konu Sayısı:4 Mod Upload: 0 Katılım: 06.11.2006 Nereden: Istanbul Skin: IP.Board Pro Üye No: 1,874
IPB Sürüm: IPB 2.3.x |
Sadece güvenlik gülleştirmesi galiba.
QUOTE Changed File List
sources/action_admin/xmlout.php sources/classes/class_display.php sources/classes/post/class_post.php sources/classes/post/class_post_new.php sources/classes/post/class_post_reply.php sources/ipsclass.php sources/components_acp/setting_plugins/securityandprivacy.php sources/action_public/usercp.php sources/action_public/register.php sources/action_public/xmlout.php sources/action_public/captcha.php cache/lang_cache/en/lang_global.php cache/lang_cache/en/lang_register.php style_captcha/captcha_backgrounds/captcha10.jpg style_captcha/captcha_backgrounds/captcha1.jpg style_captcha/captcha_backgrounds/captcha2.jpg style_captcha/captcha_backgrounds/captcha3.jpg style_captcha/captcha_backgrounds/captcha4.jpg style_captcha/captcha_backgrounds/captcha5.jpg style_captcha/captcha_backgrounds/captcha6.jpg style_captcha/captcha_backgrounds/captcha7.jpg style_captcha/captcha_backgrounds/captcha8.jpg style_captcha/captcha_backgrounds/captcha9.jpg style_captcha/captcha_fonts/robot.ttf style_captcha/captcha_fonts/davis.ttf style_captcha/captcha_fonts/px10.ttf style_captcha/captcha_fonts/tomnr.ttf style_captcha/captcha_fonts/bboron.ttf style_captcha/captcha_fonts/colophon.ttf style_captcha/captcha_fonts/hockey.ttf upgrade/installfiles/upg_23010 upgrade/index.php index.php jscripts/ipb_global_xmlenhanced.js install/core/actions/install.php resources/settings.xml resources/help_settings.xml resources/ipb_templates.xml resources/version_history.php Etiketler
|
|
|
|
03.10.2008, 18:39:38
|
|
|
Aktif
Grup: Grup: IPB-User
İleti: 284 Açtığı Konu Sayısı:57 Mod Upload: 3 Katılım: 10.03.2006 Nereden: FTP Port 21... Skin: IPBAccess v2.5 NJ2 Üye No: 691
3.0 ı beklerken 2.3.6 nın çıkması düşündürücü... ekonomik krizin faturasımı diye de aklıma gelmiyor değil yani.
neyse hayırlı olsun bakalım. yine iş çıktı.. upgrade ile ilgili diğer uygulamalardan ayrıntı başka bir şey varmı bilmiyorum ama yine sabahlayacağız bugün (IMG:http://www.ipbaccess.com/forum/style_emoticons/default/sad.gif) birde joomla plugin varki inşallah onu etkileyecek bir kodlama farklılığı yoktur.
http://www.ipbaccess.com/forum...icons/default/sad.gif Etiketler
|
|
|
|
03.10.2008, 19:41:57
|
|
|
Moderatör
Grup: Grup: IPB-Pro
İleti: 636 Açtığı Konu Sayısı:79 Mod Upload: 20 Katılım: 16.08.2006 Nereden: Ankara Skin: IPBAccess v2.5 NJ Üye No: 1,561
|
3.0 ı beklerken 2.3.6 nın çıkması düşündürücü... ekonomik krizin faturasımı diye de aklıma gelmiyor değil yani. Aynen katılıyorum.. (IMG:http://www.ipbaccess.com/forum/style_emoticons/default/happy.gif) Etiketler
|
|
|
|
04.10.2008, 06:38:56
|
|
|
IPB-Staff
İleti: 6,103 Açtığı Konu Sayısı:799 Mod Upload: 218 Katılım: 16.09.2005 Nereden: Trabzon Skin: IPBAccess v2.5 NJ2 Üye No: 1
|
IPB 3.0'ın çıkmasını bence beklemeyin.
Çıkması ve yerleşmesi daha nerdeyse bir yıl alır. Hem hemen herkes çıkar çıkmaz herkesin geçmesi mümkün değil çünkü IPBSEO kullananlar yeni IPBSEO'nun çıkmasını bekleyecekler vs. Invision'un bu şekilde eski sürümü desteklemeleri gerekiyordu ve isabetli olmuş. Etiketler
|
|
|
|
04.10.2008, 09:03:23
|
|
|
Aktif
İleti: 307 Açtığı Konu Sayısı:52 Mod Upload: 8 Katılım: 05.10.2007 Skin: IPBAccess v2.5 NJ2 Üye No: 5,326
hocam bunun elle editlemesini nasıl yapacağım. orda not fed vermiş ama orasında kodlar bir birine girmiş bişi anlamadım..
NOT: siteye üye girişi yaptığımda aşşağıdaki hatayı verdi bilgilerinize sunulur. Warning: skin_global_51::require_once(/home/zafer/domains/ipbaccess.com/public_html/forum/sources/components_public/shoutbox/display.php) [skin-global-51.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/zafer/domains/ipbaccess.com/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_51/skin_global.php on line 836 Etiketler
|
|
|
|
04.10.2008, 09:08:15
|
|
|
Aktif
İleti: 284 Açtığı Konu Sayısı:57 Mod Upload: 3 Katılım: 10.03.2006 Nereden: FTP Port 21... Skin: IPBAccess v2.5 NJ2 Üye No: 691
dün deneme sitemde upgrade ettim ve winmerge ile dosyaları kontrol ettim.. reCAPTCHA denen olay dışında değişen bir şey yok ve bu reCAPTCHA ile inanın kimse üye olamaz (IMG:http://www.ipbaccess.com/forum/style_emoticons/default/smile.gif) ben bile deneme yapayım dedim tek defada üyeliğimi gerçekleştiremedim. artı türkçe desteği yok. dil olarak türkçe seçebiliyorsunuz ama kayıtta çıkan harf yada rakamların sesli okunuşu yine ingilizce (IMG:http://www.ipbaccess.com/forum/style_emoticons/default/smile.gif) spam engellemek adına bütün üye olmak isteyenleri engellemek gibi bir durum ortaya çıkmış. upgrade edilse bile kimsenin bu reCAPTCHA denen olayı kullanacağını sanmıyorum. en azından benim şahsi kanaatim bu yönde. Oscar sanırım ipb ve vbullet konusunda sana hak veriyorum artık.
saygılar.
http://www.ipbaccess.com/forum...ons/default/smile.gif Etiketler
|
|
|
|
04.10.2008, 12:40:21
|
|
|
Moderatör
İleti: 636 Açtığı Konu Sayısı:79 Mod Upload: 20 Katılım: 16.08.2006 Nereden: Ankara Skin: IPBAccess v2.5 NJ Üye No: 1,561
|
IPB 3.0'ın çıkmasını bence beklemeyin. Çıkması ve yerleşmesi daha nerdeyse bir yıl alır. Hem hemen herkes çıkar çıkmaz herkesin geçmesi mümkün değil çünkü IPBSEO kullananlar yeni IPBSEO'nun çıkmasını bekleyecekler vs. Invision'un bu şekilde eski sürümü desteklemeleri gerekiyordu ve isabetli olmuş. Bizde ondan hemen bekliyoruz, çıksındaki eksikleri, hataları giderilsin ve bizde kullanmaya başlayalım. Şimdi 1 sene sonra çıksa 1 senede hatalar giderilmeye çalışılsa etti 2 sene... (IMG:http://www.ipbaccess.com/forum/style_emoticons/default/smile.gif) Çook uzun zaman... Etiketler
|
|
|
|
07.10.2008, 15:54:10
|
|
|
O Şimdi Asker...
İleti: 331 Açtığı Konu Sayısı:80 Mod Upload: 34 Katılım: 04.11.2006 Nereden: İstanbul Skin: IPBAccess v2.5 NJ2 Üye No: 1,864
|
Şu askerlik bir bitseydi sabırsızlanıyorum artık...
İPB'yi Özledim ve yardımlaşmayı burdaki ortamları... İPB için herkse hayırlı olsun.... Etiketler
|
|
|
|
07.10.2008, 17:44:24
|
|
|
IPB-Staff
|
Şu askerlik bir bitseydi sabırsızlanıyorum artık... İPB'yi Özledim ve yardımlaşmayı burdaki ortamları... İPB için herkse hayırlı olsun.... Bir şey kaybetmiş sayılmazsın. Sen gelene kadar IPB 3.0 çıkmaz nasılsa (IMG:http://www.ipbaccess.com/forum/style_emoticons/default/smile.gif) Etiketler
|
|
|
|
29.10.2008, 17:55:04
Son düzenleme tarihi : 29.10.2008 19:55 (hevra)
|
|
|
Üye
Grup: Grup: Üye
İleti: 79 Açtığı Konu Sayısı:14 Mod Upload: 0 Katılım: 14.09.2007 Nereden: ankara Skin: IPBAccess v2.5 NJ2 Üye No: 5,265
sanırm sitemi güncelleme zamanım geldi .Ben bunu yükleyeyimmi yüklemeyeyimmi? yorumlarınız pek iç acıcı değil
Etiketler
|
|
|
|
29.10.2008, 18:04:17
|
|
|
IPB-Moderatör
İleti: 968 Açtığı Konu Sayısı:90 Mod Upload: 18 Katılım: 25.10.2005 Nereden: Plovdiv Skin: IPBAccess v2.5 NJ2 Üye No: 102
|
xx5 ve xx6 da anladığım kadarıyla büyük değişiklikler yok
xx5 de tarih mi buna benzer biseyin sorunu çözülmüştü xx6 da da Yeni GD kod üretici var 2 kelimelik kod üretiyor. Belki bilmediğim daha farklı özellikleri de vardır ama güncellenmese de cok büyük bir hataya veya açığa sebep olacağını düşünmüyorum.. Ben daha güncellemedim ipb 3 ü bekliyorum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Etiketler
|
|
|
|