D23-Topic Preview Hover v1.0
|
D23-Topic Preview Hover v1.0
| Ekran Görüntüsü Yok | |||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
File Name: D23-Topic Preview Hover v1.0 File Submitter: Dean File Submitted: 12 Jul 2007 File Updated: 27 Jul 2007 File Category: IPB 2.3.x Modifications, Tools, and Addons Description: This mod will display a short preview of the topic upon hovering the link in the forum listing. Requirements: This mod was designed to be installed using the Universal Mod Installer, available from D-Scripting, IPSBeyond or Invision Modding. Files Affected: sources/action_public/forums.php Forum Konuların Üzerine Mausla Gelince İçeriği Gösteren Bir Mod Sizlerle Paylaşmak İstedim Kurdum Ve Kullanıyorum Eğer Demo Olarak Görmek İsterseniz |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
|
Dosyalardan Seçmeler
|
Dosya Adı: Windows Live Messenger Kategori: IPB 2.3.x Skin Icon |
Dosya Adı: (FSY21) Global Forum Message v2.0 Kategori: IPB 2.1.x Eklentiler |
Dosya Adı: Jet Skin 2.2.x Kategori: IPB 2.2.x Skin | Icon |
Ekran Görüntüsü Yok Dosya Adı: E-Mail Permission Per Member Kategori: IPB 2.3.x Eklentiler |
Dosya Adı: (SB21) Link Değişim Paneli v1.1 + Daha Görsel + Görünmeden Çalışma özelliği Kategori: IPB 2.1.x Eklentiler |
Download Manager İstatistikleri
| Son gönderilen 10 dosya | |
| 2 Üye 15 dakika içinde aktif oldu | |
![]() |
2 Misafir,, 0 Üye, 0 Kayıtsız Kullanıcılar |
| Download Manager İstatistikleri | |
![]() |
Toplam 423 Dosya 60 Kategori Toplam 31 üye dosya göndererek katkı sağlamıştır Bugüne kadar toplam 19836 dosya download edilmiştir Son gönderilen Dosya İpb Skin Gönderen ararat (Dün, 22:54:43) |
|
Basit Görünüm | Tarih: 08.09.2008 - 06:11:12 |