Windows Live Messenger
|
Windows Live Messenger
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
ZIP dosyasi içinde Türkçe Iconlar isminde klasör var, bu klasör içerisinde ise Türkçe Iconlar var. Iconlari benim için yapan çok degerli arkadasima buradan tesekkür ediyorum, hernekadar okumasa'da Skin orginal hali Brazilyanca, eger degisik durumlar olursa sözkonusu skin_template_bit'i Revert yapiniz, orginal IPB halini aliyor. Daha sonra eger Modificasion için editleme yapmaniz gerekiyorsa yapiniz, yani önce Revert sonra editlemelere baslayiniz. Örnegin Topic View kismindaki üye bilgileri standard olarak Sol yerine Sag kisimda, ayni Msn'deki gibi Ben sözkonusu template_bit'bulup Revert yaptim, Sol'a aldi. Sorun yasarsaniz yazdiginiz an yardimci olmaya gayret ederim. Detayli Önizlemeler : Dosya sifresi : IPBAccess |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
|
Dosyalardan Seçmeler
|
Ekran Görüntüsü Yok Dosya Adı: Powered By IP.Blog 1.3.1 Tükçe Dil Dosyası Kategori: IPB 2.2.x Dil Dosyaları | Language Packs |
Ekran Görüntüsü Yok Dosya Adı: E-Mail Permission Per Member Kategori: IPB 2.3.x Eklentiler |
Ekran Görüntüsü Yok Dosya Adı: Google AdSense Inside the First Post Kategori: IPB 2.1.x Eklentiler |
Dosya Adı: (SB21) Link Değişim Paneli v1.0 - 72 adet Link Spotu Kategori: IPB 2.1.x Eklentiler |
Download Manager İstatistikleri
| Son gönderilen 10 dosya | |
| 0 Üye 15 dakika içinde aktif oldu | |
![]() |
0 Misafir,, 0 Üye, 0 Kayıtsız Kullanıcılar |
| Download Manager İstatistikleri | |
![]() |
Toplam 442 Dosya 60 Kategori Toplam 38 üye dosya göndererek katkı sağlamıştır Bugüne kadar toplam 21949 dosya download edilmiştir Son gönderilen Dosya SE23-Anonymizer 1.2-Url Yönlendirme Gönderen spectrems (12.11.2008, 14:55:16) |
|
Basit Görünüm | Tarih: 21.11.2008 - 22:53:51 |