(SB21) Link Değişim Paneli v1.1 + Daha Görsel + Görünmeden Çalışma özelliği
|
(SB21) Link Değişim Paneli v1.1 + Daha Görsel + Görünmeden Çalışma özelliği
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
Selamlar, Dün sizlerle bir link değişim eklentisi yapmıştım. Bugün çok sevdiğim hostcumun bana önerdiği bir kodu kullanarak bu eklentime yeni ve güzel bir özellik ekledim. Buyurun bakalım : Neler Yeni? 1-) Eklenti daha görsel hâle getirildi. Sade beyazarkaplan kaldırıldı, tablolar ve site temasına uyumlu arkaplan rengi eklendi. bakınız: ![]() Oscar hocamızın çerçevesi ve başlığı ideal olur düşüncesiyle onları kullandım. 2-) Görünmezlik özelliği eklendi. Nedir bu özellik? Bu özellik, eklentinin bize sunduğu 74 ayar kutucuğundan birtanesi ile yönetilir. Link değişimini gizleme seçeneğini kullandığımız an, sitemizi ziyaret edenler link değişim panelini görmez ama Linkler hala sitemizdedir. Hile yapmamış oluruz, linkler sitemizdedir sadece görünmezler. Google için görünmesi veya görünmemesi hiç bir şeyi değiştirmiyor Peki ama Siteme link verenler girip linki göremeyince ne olacak? Onlara söyleyin, internet explorer veya firefox ile sayfanıza sağ tıklayıp kaynak kodlarını görüntülesinler. CTRL+F yaparak kendi sitelerini aratsınlar. Çıkan link kodu, onları iknâ edecektir. Sonuç olarak, eklentiyi devredışı bırakırsanız linkler tamamen yokolur, eklentiyi görünmez yaparsanız Linkler sadece görünmez olur ama hâla sitededirler. Ayarlardan bir görünüm : ![]() Gördüğünüz gibi, 74 adet ayarımız var. Bunlar 1 adet devredışı bırakma ayarı, bir adet gizleme ayarı, 72 adet de link kutucuğudur. Artık siz de sayfanızda görüntülemeden onlarca link alıp verebilirsiniz. Dosyanın içerisinde son şekliyle anlatım bulunmaktadır. Hayırlı olsun, iyi pageranklar.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
|
Dosyalardan Seçmeler
|
Ekran Görüntüsü Yok Dosya Adı: Registration Groups 1.0.0 Kategori: IPB 2.3.x Eklentiler |
Ekran Görüntüsü Yok Dosya Adı: D22-Hover Prompt Kategori: IPB 2.2.x Eklentiler |
Ekran Görüntüsü Yok Dosya Adı: InviteMod-1.0.2 Kategori: IPB 2.1.x Genel |
Dosya Adı: (V88)Forums Gender 1.0.1 Kategori: IPB 2.3.x Eklentiler |
Download Manager İstatistikleri
| Son gönderilen 10 dosya | |
| 0 Üye 15 dakika içinde aktif oldu | |
![]() |
0 Misafir,, 0 Üye, 0 Kayıtsız Kullanıcılar |
| Download Manager İstatistikleri | |
![]() |
Toplam 442 Dosya 60 Kategori Toplam 38 üye dosya göndererek katkı sağlamıştır Bugüne kadar toplam 21934 dosya download edilmiştir Son gönderilen Dosya SE23-Anonymizer 1.2-Url Yönlendirme Gönderen spectrems (12.11.2008, 14:55:16) |
|
Basit Görünüm | Tarih: 21.11.2008 - 17:31:54 |