IPBAccess: Forum Unreal hatası - IPBAccess

İçeriğe git

Digg Del.ico.us Slashdot Technorati furl Reddit Facebook Fark Google Magnolia Wink Yahoo Netscape
Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

Forum Unreal hatası

#1 Kullanıcı sistemde değil   Spectrems 

• IPB-User
  • PipPipPipPipPip
  • Grubu: Üye
  • İletiler: 427

Gönderilme Tarihi : 18.04.2008 - 20:31

Arkadaşlar bi sorunum var unreal portal kullanıyorum dün staffmodu yükledim ve sorunlar oluşmaya başladı.unreal portal da giriş yapıp foruma tıklayınca foruma da yaptığın giriş düşüyo ve admin panelinde de home de altta hataları listelemiş yardımcı olabilecek varmı TEŞEKÜRLER
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 204

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 205

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 206

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 207

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 208

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 204

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 205

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 206

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 207

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/forumum/public_html/forum/init.php:399) in /home/forumum/public_html/forum/ips_kernel/class_ajax.php on line 208
0 bytes

Bide şunu da söylim bu modu yüklemeden önce unreal de herhangi bi sıkıntı yoktu. Modu kaldırdığım halde geçmedi :(
0

#2 Kullanıcı şimdi bağlı   Oscar 

• Administrator
  • Galeriyi gör
  • Grubu: Yönetici
  • İletiler: 7.389
  • IPB:3.1.x

Gönderilme Tarihi : 18.04.2008 - 20:42

Modu tamamen kaldırın, editleme yaptıysanız onuda geri alın.
Konuları da doğru yerlere açmaya özen gösterin. :)
0

#3 Kullanıcı sistemde değil   Spectrems 

• IPB-User
  • PipPipPipPipPip

Gönderilme Tarihi : 18.04.2008 - 21:03

kusura bakmayın ama burası zannettim modu kaldırdım zaten editleme yapmamıştım ama hata geçmiyor
0

#4 Kullanıcı sistemde değil   Spectrems 

• IPB-User
  • PipPipPipPipPip

Gönderilme Tarihi : 19.04.2008 - 09:35

Çok güzel bi yöntem buldum düzeltmek için yeniden kurdum forumu :D
0

#5 Kullanıcı sistemde değil   sene1983 

• Yeni Üye
  • Pip
  • İletiler: 3

Gönderilme Tarihi : 04.06.2008 - 00:46

bu konunun çözümü ile ilgili başka bir öneri yok mu?
0

#6 Kullanıcı sistemde değil   sene1983 

• Yeni Üye
  • Pip
  • İletiler: 3

Gönderilme Tarihi : 04.06.2008 - 09:16

sorunu çözdüm arkadaşlar.

init.php yi düzenlemiştim, yaptıklarımı geri almama rağmen problem devam ediyordu. sonra cp de turkçe karakter problemlerini gördüm. sorunun dil desteği ile olabileceğni tahmin ettim. temiz, bakire bir init.php yi mevcut init.php ile değiştirdim. sorun halloldu.

forumu falan yeniden kurmaya gerek yok :)
0

Konuyu paylaş

Sayfa 1 de 1
  • Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız