Sayfa 1 de 1
2.3.1 Admin Panel Dil Dosyası Lazım Arkadaşlar acil lütfen
Gönderilme Tarihi : 19.09.2007 - 16:31
Selam Herkeze Arkadaşlar Bana 2.3.1 in Admin Panelini Türkçeleştirmek İçin Dil Dosyaları Lazım Fakat Sağlam Olursa Sevinirim Bir Tane Denedim Hiç Bir İŞe Yaramıyor Eğerki Elinizde Varsa Lütfen Paylaşıma Açın
Gönderilme Tarihi : 19.09.2007 - 17:53
Yok öyle bir dosya. ACP'nin orjinal dilinde olması tercih edildiği için ve ACP çok geniş olduğu için çeviri yapmaya kimseye niyetlenmiyor.
#3 Kayıtsız_cuneyt_*
Gönderilme Tarihi : 19.09.2007 - 18:28
Keremin dediği gibi biraz zor bulursun...
Admin panelin bildiğim kadarı ile dil dosyası yok... Değiştirmek için scriptin içindeki kodlarla oynamanız gerek..
Ve her upgradede yeniden türkçeleştirmeniz gerek..
Bu yüzden admin panel kısmı ile kimse uğraşmıyor... (Siz yine de araştırın belki çeviren vardır)
Admin panelin bildiğim kadarı ile dil dosyası yok... Değiştirmek için scriptin içindeki kodlarla oynamanız gerek..
Ve her upgradede yeniden türkçeleştirmeniz gerek..
Bu yüzden admin panel kısmı ile kimse uğraşmıyor... (Siz yine de araştırın belki çeviren vardır)
Gönderilme Tarihi : 19.09.2007 - 18:36
ACP'nin Türkçeleştirilmemesinin en büyük nedeni güvenlik ve Invision ACP için tek dil EN kullanıyor.
Hem Türkçeleştirsen bile her yeni sürümü yeniden Türkçeleştirmen lazım.
Ayrıca Ingilizce olarak daha anlamlı.
BizimForumlar vBulletin 3.8.4- BizimForumlar vBulletin 4.0.0 Publishing Suite
Gönderilme Tarihi : 28.11.2007 - 16:10
Oscar, 19.09.2007, 16:36:22 tarihinde yazdı.
ACP'nin Türkçeleştirilmemesinin en büyük nedeni güvenlik ve Invision ACP için tek dil EN kullanıyor.
aslında vbulletin gibi admin paneli site içi oldugu gibi xml den indirilip yüklenen olsa daha güzel olur ipb nin en büyük eksiği bu
inşallah 3.0.0 versiyonunda bunu yaparlar.
Gönderilme Tarihi : 17.03.2008 - 11:31
bence eksiklikden ziyade artısı diyelim çünkü tr olanı herkez kullanır biraz ingilizce kültürümüz artıyo acp sayesinde
#7 Kayıtsız_ShaLgam_*
Gönderilme Tarihi : 18.03.2008 - 08:56
Bende var.Ekteki rarlı dosyayı indir , içindekileri cıkar.Zaten klasör adlarını ve ipb forumda olması gereken yolları belirttim.Sadece php dosyalarını değiştir..
Ekli dosyalar
-
tradmin.rar (415,99K)
İndirilme sayısı: 126
Gönderilme Tarihi : 01.03.2009 - 23:36
çok saolun valla benim de çok işime yaradı
türkçe daha iyi arkadaşlar
Konuyu paylaş
Sayfa 1 de 1
| Konu | Başlatan | Durum | Son İleti Bilgisi | |
|---|---|---|---|---|
1 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı
Zafer-Ticaret | BilgiVadisi | Bizim Forumlar | bursa-Linux | Web Listele | Eski Dünya | zbahadir | Teknik Forumlar | Eprom-Elektronik | Teknik Terimler | Bursa Posta | iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması

Yardım